gårdagens nötkreatur

Minigolf bland utdöda nötkrea. Carro vann, prestigefyllt med tanke på mitt bollsinne och tålamod!



invecklad putt. jag satte den inte

Finito

Och där var det slut på den dystra stämningen, nu sticker vi till Dinopark för att spela minigolf! hörs sen

THIS WORLD IS A VAMPIRE, SHE EATS HER KIDS. LET'S HIDE THE BODIES UNDER THE BRIDGE

a ma gad. Jag kan inte förstå att det bara är en vecka kvar tills jag lämnar detta paradis. Ångesten är påtaglig hur roligt det än samtidigt känns att träffa alla jag tycker om därhemma




Ost och kex

Jag har redan glömt bort livet med kackerlackor i sängen och nerblodade duschutrymmen. Gudis vad vi har det gött alltså!

mjö

Bilduppladdningen här är segare än julkola. Hade dock en opublicerad bild från nyår på bloggen, så lägger upp den  för att ni ändå ska få ta del av livets goda stunder.
Tjorrvas a.k.a. no1, hittar inga batiklinnen så skicka en annan presentönskan snarast annars får du en tisha med printet:" good boys goes to heaven, bad boys goes to Patong"

Grabbarna grus

Gissa vilken den första nunan vi såg på grabbarna grus tillhörde? Tylösand-Nemo. Det existerar alltså fler än en C-listare här i Patong. Gårkvällen var sjukt rolig och det finns funderingar kring att dra en favorit i repris ikväll,  levern som lever får se.
Såg den värsta kepsen någonsin igår, tror inte att ägaren förstod att det var pga hur fruktansvärt ful den var som jag ville bli fotad i den. Här har ni... SEDUCTION

Patong beach

ja, det är alltså mitt i helvetessmeten som vi har rotat oss. Musiken från Bangla road har varit båra evighetsvaggvisor eftersom att klubbarna här stänger vid 5. Så vad gör man? - man tar seden dit man kommer. Igår for vi ut på en klubb som hade Aussiekväll och imorgon väntar en patriotisk afton på grabbarna grus! Mamma, jag vet att du följar bloggen men tycker att det är på tiden att låta pekdonen vila lite efter allt hårt slitage från de senaste fyra månaderna

Tar vara på D-vitamin här i Phuket

Nattkonvo

Carro- vad är klockan??
Jag satte mig yrvaket upp i sängen och tog en titt på min mobil som visade 05.10, men min nattförvirring fick det till ett:
- KLOCKAN ÄR 11!!!
Jag gick på min egna lögn. Paniken var total.  Vi hade tusen saker att göra innan utcheckningen som skulle ske kl 12. Adrenalinkicken som uppstod gjorde oss till yra hönor och i min hjärna försökte jag desperat styra upp någon slags nödplan för att jag skulle hinna med allt vi hade kvar att göra.
Som tur var slog Carro på sin mobil rätt snabbt efter hysteriuppvaknandet och märkte att det var way too early att stiga upp. Alltså -KLOCKAN ÄR 11!! ?

UP NORTH TRIP

Datumet är satt. 9:e februari sätter jag mina fötter på kallare marker igen!

Detta har jag dock vinkat adjö till, melankoli och hängiga mungipor! Ska bli otroligt roligt att få krama ihjäl alla mina nära och kära när jag kommer hem! Dock blir det fullt ös, balettdansös de kommande två veckorna för att vara så fullmatad med livsenergi som det bara går när jag kommer hem, en skriftlig PUSS tills vidare!

i Phuket

Kändes helt rätt att lämna bangkok nu

Har förresten hört att Kissie också ska befinna sig i Phuket nu! Jag och carro har lovat på allt dyrt och heligt att ta en IDOLbild med det storbystade fruntimret om vi ser henne, så håll utkiken

Skyltdocka

bra volym

4D!!

hahaaaaa så jävla roligt det var! vi fick fem minuter i en outrageous berg- och dalbana! 4D är helt klart framtiden

men, ser man på!

Kolla vad vi stötte på när vi  besökte chatuchakmarknaden! Detta är alltså Bruno (mina killar i norra Thailand läs: en övergiven och bortglömd pojke) som vi lärde känna i början av resan, på Bali! Vi laddade upp med Hong tong på en trottoarkant för att sedan göra Sieam square osäkert.

mina porrtidningar

bhw8E3 on Make A Gif, Animated Gifs
Poserar fint bredvid mina nyfunna vänner

Hur är det möjligt att dessa har legat i Carros väska från hennes ankomst tills idag utan att jag har hunnit förgripa mig på dem? ikväll ska här lusläsas.
Inatt är sista natten för oss i Siem Reap, imorgon reser vi tillbaka till Bangkok för att era:- spendera, konsumera, investera med mera! c ya

.

Idag har vi fått sett en hel del mörker i Angkor wat och Siem reap. Vi började dagen med att besöka ett utav Kambodjas dödsfält
Efter det besökte vi ett krigsmuseum...
för att avsluta med en flytande by, kändes rätt med något lättsmält i slutet av dagen

Tempelbarnen


Tempelbesök

Idag har vi besökt tre olika tempel här i Siem Reap.

.

The way that booty movin', i can't take no more

Carro lägger sig tidigt och vill alltid sova siesta, jag lägger mig sent och vill egentligen aldrig sova. Här har vi en vanlig kväll i resenärsland, carro sover och jag är uppe för att vara uppes skull. Just nu sitter jag och leker med webcamen samtidigt som tonerna från Sexy bitch med David Guetta dunka i hörlurarna. Julia, gå och lägg dig

BACKPACKERMODE-OFF



Siem Reaps största nattmarknad

Frestelsen är för stor för att motstå när ett hotellrum av högsta klass går för 90 svenska riksdaler/natten! Här i Kambodja lever vi som kungar.
Idag har vi varit produktiva, stigit upp i ottan, lagt upp den kommande reseplanen, påbörjat ätandet av malariatabletterna samt gått igenom hela Siem Reaps nattmarknad efter lokala fynd!

Välkommen till Kambodja!

Den första skylten vi möttes av när vi kommit ut ur kambodjas flygplats, detta är tredje landet i Aien som jobbet gör sig påmint!


PUNKT

Måste också tillägga att Vang vieng var hur roligt som helst. Vi köpte en vattentät engångskamera enbart för den utflykten, så det blir tyvärr inga bilder från tubingen på bloggen! Nu avslutar vi Laoskapitlet och påbörjar ett nytt om Kambodja. Är så glad över att jag har träffat på Ruby hela två gånger under resan! Vi ses och posar vidare i april!!
Bild från Koh Phangan

Vi gör ett nytt försök!

Nu är vi framme i Kambodja! Innan jag lägger upp bilder härifrån tänkte jag posta dem från Laos som inte gick att ladda upp tidigare
,
Blue lagoon
Grottutforskning


Ask and you shall receive

Miljöbilder från Laos har efterfrågats, så här kommer några!
ops, blev visst bara någon, i singular! Tar för lång tid att ladda upp bilder här, ska styra upp fle när vi kommer till Kambodja, dvs imorgon!

på väg mot vang vieng!

Nu sitter vi på bussen mot Vang vieng, jag ska vara försiktig, lovar!

Cocktailparty

Ikväll var det cocktailparty som stod på agendan! När vi först fick nys om festligheten uppstod ett problem som aldrig tidigare upptsått under resan: - Vad ska man ha på sig?! Jag har ju liksom nästan bara shorts och sönderklippta linnen med mig i min packning! Som tur var löstes mitt i-landsproblem med hjälp av en retrokjol samt en gnutta kreativitet. Nu kommer en bildatombomb från kvällen,

Som ni ser har både jag och carro hoodies på oss, det är nämligen KALLT i Laos!! Max 20 grader celsius här

Till vänster ser ni våran landlord Jesper som vi har bott hos under våran vistelse hittills i Laos, stort tack för gästfriheten!

Möt Latoya, Latifah & Sha naynay

Alla ville åka med!
.

Buddha

Kultur, mina vänner! Igår besökte vi en Buddhapark

Make bracelets, not war

Ni ser mitt finaste köp från nattmarknaden nedanför, de silverfärgade armbanden är gjorda utav aluminium från bomber som har släppts över Laos.

Konsumtion

Idag har vi besökt Laos största shoppingcenter. Tyvärr fanns det inga kläder som föll mig och Carro i smaken, så vi la pengana på kaffe istället! Ikväll ska vi besöka en nattmarknad här i Vientiane som vi hoppas kunna hitta bättre saker på! 



Jag köpte mig dock ett par nya läppar

He blev inge av

det blev inget bowlande ikväll, hittade en mycket bättre aktivitet istället! -Öl med en Umepåg!
Vi drar oss nog mot svinerierna på söndag istället för imorgon eftersom att vi nu har fått nys om massa spännande saker man kan göra här i Vientiane.

Trött och mör

15 timmar i en buss blir så lätt 19. När vi var framma i Vientiane och jag skulle stiga ur bussen var det ett par nyfödda och okontrollerbara ben som försökte bära min kropp, man är inte gjord för att sitta still i en upprätt position så länge. Hur vi fortfarande ens kan diskutera ifall att vi ska ta bussen härifrån till Kambodja är en gåta. Den bussen tar 35 timmar.
Ikväll laddar vi batterierna med bowling för en heldag med tubing imorgon,

Nu munchar vi vidare

Om 30 minuter börjar våran färd mot Laos, håll tummarna för att john blund kommer vara närvarande under majoriteten av de 15 resetimmarna. Jag hör av mig när vi kommer fram!

Sista dagen i Bangkok

Shit vi har redan varit i BKK en vecka! Imorgon tar vi med oss ryggsäckarna och sätter oss på bussen mot Laos. Vi som hade så mycket tankar om vad vi skulle hinna med att göra här, men vi har knappt hunnit med någonting alls känns det som! Vad som hade setts fram emot extra mycket var en thaiboxningslektion samt en lektion i poledancing, men icke, det har vi inte hunnit med! Vi kommer ju dock tillbaka till BBK om lite drygt två veckor, så vi får väl se då vad som prioriteras.

-
Imorgon väntar 15 timmar i en buss till Vientiane, Laos huvudstad. Vi har hört skräckhistorier om människor som smyger runt på dessa nattbussar och söver folk för att sedan råna dem, men vi låter oss ej skrämmas!

The timeless art of seduction

.
Ikväll är det MI4 på IMAX som står på schemat! haha, detta är tredje gången på en vecka som vi går på bio, vi lever verkligen la dolce vita här i Bangkok!

Svar på tal

I Thailand finns det en hel del regler att följa när det kommer till att visa respekt för kungen. En utav dessa är att man ska behandla alla bath (Thailands valuta) med största respekt, och man får inte skrynkla sedlarna. Varför inte? för att kungen inte vill att sin avbild ska få konstiga proportioner såklart!

90 degrees

På nyår fick man vara uppfinningsrik när det var poolparty och såren satte stopp, för ett ben-dopp!
älskar att droppa feta rhymes
7Yebta on Make A Gif, Animated Gifs

Quasimodo

Nu sitter jag och researchar framför dattamaskinen, kollar bland annat på youtube-klipp från Laos som verkar bli våran nästa destinaton! Postar ett klipp från Vang vieng, aaaaaaaaaaaah, så jävla roligt!!

ID, please!

visa ID, i thailand?! vad heende? vi fick inte komma in på gayklubben igår pga att indentifieringskorten inte var med på resan. Istället for vi och dansade på en rökig pub hela natten lång där det var armbrytartävling på g. När det var min tur sträckte jag fram båda händerna, fick ett snett leende tillbaka efter en noga granskning av mina armar, och ett pekfinger från min utmanare. Jag förlorade, förnedringen var total.
Nu tar vi med oss passen för en helkväll i neon och dansande killar i tanga! andra gången gillt!


Nostalgi

Bacardi i 90cmsängen, förfest i flickrummet! Ikväll drar vi ut på Bangkoks största gayklubb, skål Sverige!!

V.I.P.

Igår var vi och besökte bangkoks största biograf, Enigma! min ekonomiska sida lös med sin frånvaro, så vi bokade V.I.P.-biljetter till filmen "New year´s eve". Oj vad vi kände oss som viktiga människor, i biljetten ingick dricka och kakor, 100 0000000000000% service och en fet fåtölj som man kunde justera automariskt tills dess att den blev en säng med tillhörande duntäcke.
V.I.P loungen vi minglade i innan filmen
Som popcornmissbrukare har jag tagit notis om att det förtärs väldigt lite popcorn här i Asien. Jag tycker synd om människorna som inte har fått uppleva känslan av att sitta med en riktigt stor skål fylld till bredden med det vita guldet, framför en bra film! 
Hur som helst, som jag sa tidigare så var the plånka not at home igår så jag hade inga planer på att spara in på snacksen till filmen. Jag gick fram till killen i kassan och frågar efter den största storleken på popcornskålen, han kollar på mig med höjt ögonbryn och tar fram vad som tydligen var en "Large popcorn", och antyder att en medium size kanske skulle passa bättre. Men aldrig, en stor popcorn är ungefär i samma storlek som en liten hemma!  När jag sedan förklarar att jag vill ha fyra stycken stora popcornskålar snuddar nästan killens ögonbryn vid hårfästet. Två skålar vardera var inga problem för mig och carro! Hemma äter jag allra helst popcorn om jag får välja tilltugg, jag kan äta tills jag mår illa och fortsätter ofta även efter det, popcorn (L) Julia=sant
nom nom, det måste gå snabbt också!

Sol, vind och vatten

Nu har jag ätit mig mätt på LÖSVIKTSgodis från GODISHUSET tre dagar i rad. transfettet har tagit över min kropp och försatt mig i ett paralyserat tillstånd, men oj så nöjd och glad jag är ändå. Lösviktsgodis är ju kanske bland det bästa med sverige!
Min kära mamma vill så gärna att jag bokar min hemresa snart så att hon får ett datum att längta till, hon skickar fina vinterbilder till mig på hotmail, men det är nog fel sätt att gå tillväga på för att få mig att boka flyg hem.
Vill jag byta ut det här:
Mot det här?:
Känns som en nedköp

SO MANY GIRLS IN HERE, WHERE DO I BEGIN?

Gårdagens föreställning var super, finns det något härligare än ladyboys?
Efter föreställningen var det dags för att ta sig an bangkoks nattliv, herre min jeeeeeeee säger jag bara
Kvällen blev upp och ner,

sweet

Ikväll blir det åka av, vi har nämligen två biljetter till en cabaretföreställning med ladyboys!

skumtomte

Igår kom carro med skumtomtar och julgodis, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!

Kolla vad jag ska dela sang med



Bara 1 timmar och 20 minuter kvar innan jag traffar carro och karra!

Double surlapp

Nu tar jag mitt bekymrade jag an en gang till Surat Thanis flygplats enda kiosk, dalig pa att boka flyg, bra pa att spendera pengar. Hittills har jag kopt 4 koppar kaffe och en kopp med nudlar. Jag rakade halla i all nudelkrydda i min senaste kaffekoppe, blev en spannande smakupplevelse, kombinationen grisflask och kaffe ar inget jag skulle rekommendera er till att testa hemma.
Latero



Surat Thani

Det ar galet mycket vatten har, himlen har statt oppen 2 tva hela dagar och regner har oversvammat vagarna
Det ar sa oaccepterat att vara solokvist pa resande fot! gar jag fram till en tuktuk eller ska ata middag fragar dem alltid: How many people?, jag ser mig omkring och det ar BARA JAG SOM STAR DAR, men alla blir anda lika forvanade varje gang jag sager: one!
Ensam ar stark.

Nyarsdagen

Dattamaskinen vagrar ladda upp fler bilder an dessa tva! vad ar det som sker? jag har ju ett helt smorgasbord av smaskiga bilder! tur att det inte ar nagot fel pa dessa tva, har nedanfor ser ni ytterligare hartrimning och poolhang!
.
.

And i said to myself WHAT THE FUCK

ALLTSA, vad hande med att alltid dubbelkolla flygbokningen?  7.45 ifragasatte jag inte ens ifll att det kanske skulle kunna vara 7.45 pa kvallen, for da heter det ju 19.45, men jo, fuck, nu anlander jag alltsa i Bangkok 12 timmar senare an beraknat. Forlat carro!
ar sa less pa mig sjalv

familjen


Mu har jag lamnat karlarna ensamma at o-livet och befinner  mig i Surat Thani. 15 timmar har gatt sen vi sags och jag saknar dem redan. Visdomsord tills vi ses nasta gang: glom EJ bort att andas ut nar ni ar pa vag upp fran ett dyk. Hyr under inga omstandigheter motorcyklar. anvand solskydd.
Jag ska spendera natten har i min ensamhet, for att imorrn bege mig till flygplatsen for att catcha ett plan till Bangkok och mota upp CARRO!!!!!!! Googlar nu runt pa cyberspace efter lektioner i poledancing och taiboxning, detta kommer bli knugen!!

.



Min kara lilla familj

GOTT NYTT ÅR!

Roligaste nyåret/festen/ kanske dagen i mitt liv hittills! satan så roligt vi hade det igår!!!! varför festar man inte till soluppgången på en kritvit strand oftare? Det var inte bara gårdagskvällen som levererade, utan hela dagen var kung! Vi hade pysselstuga på förmiddagen och poolparty på eftermiddagen innan vi åkte till Fullmoon-stranden.
Det går otroligt långsamt att ladda upp bilder, så laddar upp några bilder från nyårsdagen när jag får bättre internet!
Den brinnande rutschkanan var en dålig idé, men vem har dött av ett ömt knä och nackspärr?
Med en magisk inledning av 2012 kan väl inte resterande året bli annat än grymt?

RSS 2.0