saturday night

Ikväll så äter jag och jullan kex och rispuffrar i sängen och kliar våra lusbitna ben.
Fuck vad jag ångrar att jag inte lyssnade på dig Petra och tog med aloevera-salvan. VI KLIAR OSS TILL DÖDS

Kommentarer
Postat av: Lilla Mor

Försök få tag på hydrokortisonsalva på apoteket mot klådan

2011-10-23 @ 10:56:51
Postat av: Petra

Alltid lyssna på husmor Jenni!

Det går snart över, njut av solen.

2011-10-23 @ 17:53:41
Postat av: Lilla mor

äser på om bedbugs - det kan vara en idé att uppsöka en läkare och få antibiotika om det inte slutar klia snart. Med antibiotika försvinner betten efter c a 2 veckor. Tvätta allt i minst 50 grader - annars är det lätt att man har fått med sig en hel koloni som fortsätter bita er. Ett tips från andra backpackers: Man ska kopa Tee Tree olja och spä ut med vatten och duscha over sangen innan man gar och lagger sig, de gillar tydligen inte lukten av det/ bedbugs trivs under sängbrädorna så sängar av metall är oftast bedbugsfria...Dra på Alsolsprit på kvällen, det gillar dem inte! Om ni inte har det, andvänd någon form av ättika eller vinäger (Inte balsam vinäger, det blir lite kladdigt, egen erfarenhet =)



- Stryk kläderna om ni verkligen ta kål på dem, det är bättre än en orgasm att ta kål på dem med ett strykjärn!



- Försök att ta översängen om det finns våningssängar



- Sprid inte ut packningen över rummet, ha allting hängandes om det finns möjlighet till det. Mindre sannolikhet att dem tar sig in i packningen då.

När vi var ute och reste i australien träffade vi ett gäng tjejer som råkat ut för kryppen och dom lärde oss hur man kollar en säng. Det är inte als säkert att det finns blodiga fläckar eller hål i madrassen, det har jag iaf aldrig sett. Däremot kan man hitta små "bon" små svarta fläckar nånstans på madrassens kant. Vi hittade det flera ggr och fick då alltid pengarna tillbaka och blev erbjudna ett nytt rum. På så viss klarade vi hela resan i australien utan att bli bitna :) så kolla alltid sängen, under underlakanet innan du lägger några grejer på sängen!! lycka till



Julia: är det en vagel du har eller bett?

2011-10-23 @ 19:23:31
Postat av: Lilla mor

Ps - jag kopierade bara ur texter på backpackersforum d

är man diskuterat bedbugs ... det är inte mina egna ord det där :-D

2011-10-23 @ 19:24:56
Postat av: Jenni

Vi börjar faktiskt misstänka att det kanske är sandloppor eftersom både jag och Julia endast är bitna upp till knäna. Det började klia efter att vi ätit middag vid ett bord på stranden i sanden. Börjar bli bättre nu, kliar lite men svullnaden har gått ner. Det är jag Jenni som har fått en vagel. Det är inte ett bett. Är olycksdrabbad här. Det verkar som tur var varit en endagsvagel typ för idag är det såå mycket bättre! Ena ögat är bara lite mindre nu.



Gällande kliprickarna så KAN det ju också vara myggor. Har dessvärre inte sett en enda mygga här än, varken på dagen eller på kvällen..

2011-10-24 @ 04:46:59
URL: http://plusfortysix.blogg.se/
Postat av: Lilla mor

Ok - hoppas ni slipper mera utslag - annars är det väldigt vanligt där ni är, och tyvärr allt vanligare även på hotell i Sverige.

Kram!!

2011-10-24 @ 18:01:36
Postat av: Lilla mor

Ok - hoppas ni slipper mera utslag - annars är det väldigt vanligt där ni är, och tyvärr allt vanligare även på hotell i Sverige.

Kram!!

2011-10-24 @ 18:02:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0