vi sitter i samma bil, en silvergrå missil

Vi hyrde en bil på kuta och detta silvriga fordon tar vi runt balis kust och utforskar..
Ett av det första stoppen, här blev vi attackerade av försäljare så vi (utan att överdriva) älgade till bilen och körde iväg med dom hemska vykortstanterna knackandes på fönsterrutan. Zombieby.
Efter en lång dag i bilen så började vi söka boende. Det var mörkt och sent och vi tog i princip första vi såg. Finns inte så stort utbud i dom små byarna på bali. Det blev en bungalowby och vi fick ta "the big familyhouse". ÖVERLÄGSET finaste boendet hittills (och bättre än såhär kommer vi säkert inte bo igen)
Men det var himla trevligt med lite variation från halvtaskiga homestays.
På kvällen drack vi te som påstods skulle hela våra minnen. Efter den kvällen och natten var vi uppladdade för vidare äventyr.


Stay tuned

Kommentarer
Postat av: Lilla mor

Så härligt det ser ut! Bilden där Jenni hoppar är kanon - bra fotat! Så vackert det verkar där ni är nu, med den blommande "häcken" nära havet och så.



J: Nu ska vi ut och köpa en stor fin blomsteruppsättning till farmor - hon fyller ju 90 år på måndag. Varje fredag frågar hon om vi har hört något från dig, och om vi är oroliga.

/Kram från Ma och Pa



2011-11-05 @ 11:14:20
Postat av: mamma

Härliga bilder, inte undra på att ni trivs. Ser fram emot varje gång ni uppdaterar. Vi har varit på promenad med Monja och sedan ska vi hämta mormor och farmor ,som ska äta middag hos oss, de hälsar till dej. tusen kramar från mamma, pappa o Oskar

2011-11-05 @ 12:30:23
URL: http://plusfortysix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0