haverera

Missilen svek oss påvägen hem från lovina och totalstrejkade. Det var då verkligen ingen missil, snarare en fossil. De senaste dagarna så har vi fått springa igång fossilen och idag så bestämde den sig för att dö ifrån oss när vi behövde den som mest.


En promenad tillbaka till staden, en mekaniker, en tolk och ett bilbatteri senare så var vi på hjulen igen.




Nu är roadtripveckan slut och sjukt var kul vi har haft och vad mycket vi har hunnit se! Ändrade planer angående gilli by the way, det blir på onsdag istället.


Längst vägarna så ser man mycket som är annorlunda från hemma. Oftast så hinner man inte få med dom märkliga tingen på bild men här har vi en som jag lyckades knäppa.


En flakbil kommer lastad med..


en jäkla massa ankor

Kommentarer
Postat av: Lilla mor

:-D "Fossil -ingen missil" hahaha - fyndigt tycker vi!! Men vilket gigantiskt HÅL i vägen- det vill man inte ramla ner i eller fasta med bilhjulet i.



J: vilken bra tajming med kortet du skickade till farmor - det kom med posten precis idag på hennes 90-årssdag -och du må tro att hon blev blev glad över det!!

Jag gissar att ni käkar nudlar till middag - här blir det uppstekt palt.

Ok- Gili Island på onsdag --- ska ni besöka alla tre?

Kramizz!!// Ma och Pa

2011-11-07 @ 17:08:57
Postat av: linnea

är det ett hål i marken?

2011-11-07 @ 17:57:54
Postat av: jenni

ja det var visst ett stort hål i marken där! Tur att dom täppt igen det med en stort rutigt nät så ingen ska skada sig...

2011-11-08 @ 03:36:36
URL: http://plusfortysix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0